AK “SAN” ostvario zapažen uspjeh u Prijedoru

Foto: AK “SAN” Prnjavor

Na Ekipnom prvenstvu Republike Srpske u krosu, održanom 31. oktobra na sportskom aerodromu “Urije” kod Prijedora, atletičari atletskog kluba “San” iz Prnjavora i atletske sekcije iz Dervente osvtvarili su zapažen uspeh.

Ekipa juniorki u sastavu Jovana Mitrović, Kristina Stojković i Belma Ćuran, osvojili su Titulu viceprvakinja Republike Srpske u krosu za juniorke na 3000 m.

Ekipe juniora u sastavu Stefan Karakaš, Kristijan Marić i Aleksandar Đurić osvojili su četvrto mesto na 4000 m sa samo jednim bodom zaostatka za treće plasiranom ekipom.

Ekipa pionirki u Sastavu Teodora Milojević, Sara Marić, Dunja Dušanić i Marina Budišić osvojila je takođe četvrto mesto na 1000 m, dok je ekipa pionira u sastavu Milan Ivanović, Pavle Milojević i Nikola Kosić u trci na 2000 m osvojila peto mesto.

U sve ukupnom plasmanu i ženska i muška ekipa Atletskog kluba ”San” osvojili su četvrto mesto.

Sledeći nastup atletičari atletskog kluba ”San” iz Prnjavora i atletske sekcije iz Dervente imaju u nedelju, 8. novembra na Pojedinačnom kros prvenstvu Republike Srpske na ergeli ”Vučijak” u Prnjavoru, u organizaciji Atletskog kluba ”San” iz Prnjavora.

ATLETSKI KLUB “SAN” PRNJAVOR

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *