Donosimo Vam nova predviđanja iz crtića SIMPSONOVI

Milsili ste da je prethodni dio ništa? E sad tek slijede još veće senzacije.

Grčka u krizi

Januara 2013. godine vizionari koji stoje iza kreiranja ove crtane serije emitovali su epizodu u kojoj na kajronu tokom TV vijesti ide naslov: “Evropa prodaje Grčku na I-beju”. Tri godine kasnije ova doskočica nije bila interesantna Grcima, koji su zaista zapali u ozbiljnu ekonomsku krizu.

Zmaj uništava selo

U epizodi iz 2017. godine Bart, Lisa, Homer i Mardž gledaju kako zmaj uništava njihovo selo.

– Volim naš život – rekao je Homer u toj sceni, koja neodoljivo podsjeća na onu kada je zmaj uništio grad King’s Landing u seriji “Igra prestolja”, koja je postigla vrtoglavu veliku gledanost.

Legalizacija marihuane

Istraživanje tržišta ili šansanje, tek Simpsonovi Nostradamusi su predvidjeli i legalizaciju marihuane u Kanadi.

U epizodi staroj 14 godina Ned Flanders, Homer Simpson i Apu Nahasapimapetilon putuju u Vinipeg u Kanadi kako bi pronašli lijekove na recept. Dok u apoteci preuzimaju potrebne medikamente, Nedu Flandersu prilazi njegov dvojnik iz Kanade i u tom trenutku nudi mu džoint.

– Uzmi, ovde je legalno – kaže kanadski Ned.

U Kanadi je od prošle godine prodaja marihuane i zaista postala legalna

Nobelova nagrada

Milhaus je 2010. predvideo da će Bengt R. Holmstrom osvojiti Nobelovu nagradu za ekonomiju. To se i desilo, ali tek 2016.

Ledi Gaga na Superboulu

U epizodi emitovanoj 2012, Ledi Gaga je letjela iznad publike na koncertu, dok visi na žicama. Pjevačica je u polufinalu 51. Superboula 2017. zaista preletjela do scene sa krova stadiona i nosila skoro istu garderobu kao onu u crtanoj epizodi.

Bitlsi

U 18. epizodi druge sezone, emitovanoj 1991, Ringo Star iz „Bitlsa“ odgovara na pisma fanova i kaže: „Oni su odvojili vrijeme da mi pišu i ne zanima me ako mi bude trebalo i 20 godina, ali ima da odgovorim svakome od njih“. Pa, jedna žena je 2013. dobila odgovor na svoje pismo ser Polu Makartniju posle 50 godina!

Video-pozivi

U epizodi iz 1995. u kojoj se Lisa udaje, u jednom trenutku ona i Mardž pričaju preko telefona koji ima i ekran preko kog mogu da se gledaju.

U sledećem dijelu spremamo Vam još veća predviđanja u koja niko ne može da povjeruje.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *