Novi proizvodi kineskog giganta stižu u ponedeljak

Umjesto na MWC u Barseloni, Huawei će nove proizvode predstaviti na onlajn pres konferenciji

Usljed otkazivanja najveće svjetske smotre mobilnih tehnologija, Mobile World Congress-a u Barseloni, kineski Huawei je odlučio da 24. februara održi pres konferenciju na kojoj će predstaviti svoje nove proizvode.

Prema do sada poznatim informacijama, Huawei bi trebalo da predstavi svoj novi Kirin čipset za mobilne uređaje, s tim što nije poznato da li je u pitanju nadograđena verzija aktuelnog premijum čipseta Kirin 990, koju pokreće flegšip telefon Huawei Mate 30 Pro, ili o procesoru niže klase Kirinu 820, naslledniku Kirina 810, koji nije viđen u uređajima predstavljenim u Evropi.

Na konferenciji će najvjerovatnije biti predstavljena i nova verzija Huaweijevog interfejsa EMUI 10.1, koji bi svoju premijeru trebalo da ima u premijum uređajima P40 serije čija premijera je zakazana za kraj marta.

 

Pretpostavlja se da bi na konferenciji mogao da bude prikazan i neki od novih modela srednje klase iz Nova serije, do će se konferenciju završiti prikazivanjem najavnog “tizer” videa za novi Huawei P40 Pro.

Konferencija počinje 24. februara u 14 časova, po srednjeevropskom vremenu, a prenos će moći da se prati na zvaničnom YouTube kanalu kineske kompanije.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *