Otkriveno kako će izgledati najnoviji Samsung telefon

Nepotvrđene glasine navode da će glavna kamera biti opremljena novim čipom od 108MP i “9-to-1 Bayer senzorom”, koji će praviti fotografije od 12MP sa “velikim pikselima”, čemu će doprineti i ultraširoka i telefoto sočiva.Može se zaključiti da će uređaj biti opremljen sistemom od četiri kamere i imati zakrivljene ivice ekrana, slične onima sa modela Galaxy S10 serije.

 

Samsung je za 11. februar već najavio svoj “Unpacked” događaj, na kome će biti predstavljeni novi premijum modeli pametnih telefona S serije.

Novi telefoni će najvjerovatnije nositi oznaku S20 (umjesto prethodno najavljivane S11), kojom korejski tehnološki gigant želi da obilježi ulazak u šestu deceniju postojanja i rada u 2020. godini.

Manje od mjesec dana do predstavljanja, na internetu su osvanule prve fotografije novih uređaja.

 

Samsung Galaxy S20+ 5G fotografisan je sa zadne strane, pa se na snimku uočava izgled modula u kome su smještene zadnje kamere uređaja.

Na osnovu toga, može se zaključiti da će uređaj biti opremljen sistemom od četiri kamere i LED blicom, dok šestu poziciju unutar modula zauzima dodatni senzor ili mikrofon.

Sa prednje strane Galaxy-ja S20+ uočljive su zakrivljene ivice ekrana, po izgledu dosta slične onima sa modela Galaxy S10 serije.

 

Nepotvrđene glasine navode da će glavna kamera biti opremljena novim čipom od 108MP i “9-to-1 Bayer senzorom”, koji će praviti fotografije od 12MP sa “velikim pikselima”, čemu će doprinijeti i ultraširoka i telefoto sočiva.

 

Izvor GSM Arena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *