Poziv za učešće na “Zoomionicama”

 U sklopu projekta „Kada slike govore više od riječi“, udruženje „Most“ organizuje ZOOMIONICE – online kurseve baštovanstvapsihologije (emocionalne pismenosti), ilustrativne tipografije i ekološke svijesti i zaštite životne sredine. Kursevi će se održavati jednom sedmično u periodu od 26. jula do 26. septembra.

Ciljevi ovih kurseva jesu umrežavanje mladih ljudi sa prostora BiH, kao i razvoj i promocija pozitivnih vrijednosti u koje udruženje „Most“ vjeruje, sticanje novih vještina na polju uzgoja hrane, zaštite životne sredine, ali i na isticanju značaja emocionalne pismenosti u odnosu s drugim ljudima i razvoju kreativnih i umjetničkih vještina kod mladih.

Kursevi su namijenjeni mladima od 18 do 30 godina. Prijave se vrše slanjem CV-a i naziva željenog kursa na e-mail adresu: anastazijasimic8@gmail.com, a traju do 15.07.2020. godine.

Polaznici kurseva biće mladi iz 10 gradova BiH (Banja Luka, Bihać, Srbac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Prnjavor, Travnik, Velika Kladuša, Prijedor).

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Inititaive (BHRI), kojeg sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).đ

Izvor prnjavor.info

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *