Stigla nova Galaxyja: Samsung predstavio četiri nova telefona

Predstavljena četiri nova Galaxy smartfona i nove bežične Galaxy Buds Plus slušalice

Prvo veliko ovogodišnje globalno predstavljanje Samsungovih pametnih telefona premijum klase održano je večers u San Francisku.

Događaj je počeo prikazom novog Samsung Galaxy Z Flip telefona na prelop, nakon čega je došao red na zvijezdu večeri – Samsung Galaxy S20.

Kako je protekla premijera možete pogledati u videu ispod:

 

Samsung Galaxy Z Flip je inovativni uređaj koji dolazi sa ekranom čiju površinu pokriva ultra tanko savitljivo staklo, koje je, prema tvrdnjama proizvođača, u stanju je da izdrži do 200.000 “savijanja”. Telefon će biti dotupan od 14. februara po cijeni od 1.380 dolara.

 

Glavni akcenat kod telefona Samsung Galaxy S20 serije stavljen je na potpuno novi sistem kamera, od kojih glavna dolazi sa senzorom od 64MP. Tu su i Space Zoom od 30 puta i snimanje videa u 8K rezoluciji.

Samsung S20 Ultra predstavljen je svojim najjačim adutom, novom glavom kamereom sa glavnim senzorom od 108MP, sa mogućnošću Space Zoom-a do 30X i hibrinog zuma od 100X.

 

Uz cijene novih Galaxy S20 uređaja, prikazane su i nove snižene cijene prethodne S10 generacije.

Na pozornici su se našle i nove Galaxy Buds Plus bežične slušalice.

Kompletan YouTube strim prenos događaja realizovan je upravo novim Samsungovim flegšip uređajima, sposobnim da snimaju video 8K rezolucije.

 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *