Treba ti pomoć oko učenja predmeta? Na pravom si mjestu, prijavi se!

Pojavom koronavirusa, život na koji je stanovništvo 21. vijeka naviklo, kao da je stao na tren. U cijelom kolapsu i zastoju, ono što je stav organizacije jeste da obrazovanje ne smije ispaštati. Upravo zbog toga, Mreža savjeta učenika Bosne i Hercegovine, odlučila je da pruži pomoć vršnjacima i pomogne u što lakšem savladavanju školskog gradiva.

 

Kolege iz starijih razreda ili studenti iz Bosne i Hercegovine udruženi i u cilju da kvalitetno koristimo svoje vrijeme odlučili smo spojiti one koji žele pomoći svojim vršnjacima sa onim kojim je pomoć potrebna. Svi koji budu razgovarali sa mladim su volonteri koji jednostavno žele pomoći, svi koji budu slušali su tu na dobrovoljnoj bazi.

 

U narednom periodu, Mreža savjeta učenika organizovaće online instruktivnu nastavu za srednjoškolce iz nastavnih predmeta koji prate nastavni plan i program srednjih škola.

 

Ukoliko ti se naša ideja čini fantastičnom, na pravom si mjestu, jer upravo klikom na ovaj link https://forms.gle/ATVrcMm3qeoS6Qvv7 možeš popuniti aplikacijski formular i time dobiti priliku da na zanimljiv i potpuno drugačiji način naučiš nešto korisno za školu! Očekujemo tvoju prijavu!

 

I to nije sve! Ukoliko smatraš, da na drugačiji način možeš doprinijeti ovoj aktivnosti, Mreža savjeta/vijeća učenika ti nudi još jednu priliku! Ukoliko si učenik koji smatra da svojim vršnjacima može pomoći da savladaju gradivo iz određenog nastavnog predmeta javi nam se na naš mail info@mresvubih.org i napiši nam svoje ime,prezime,broj telefona i ime tog predmeta.

 

Za sve nedoumice i pitanja vezana za aplikaciju, javite nam se na našu Facebook stranicu(https://www.facebook.com/mresvubih/) , Instagram profila @mresvubih ili putem info@mresvubih.org e-maila.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *